Videre nordover

Søndag 29. november

Snart er november over, og det som jeg ofte synes er årets værste måned. Ikke nå gitt! Vi seiler langs kysten av Guadeloupe, har god vind og en snitt fart på 7-8 knop. Pigeon islands er kjente for snorkling, små ubebodde øyer der vi finner en bøye og hopper i sjøen. Det er ikke det beste vi har sett, vi begynner å bli storforlangende, derfor kjører vi bare inn til Pigion beach og gjett hva? For første gang ser jeg skilpadder. Med snorkel og kamera hopper jeg til sjøs og får utrolig fine klipp av flere grasiøse skilpadder. De beiter på bunnen og går opp etter luft av og til. Selv med avstand på under en meter blir de ikke skremt, her er det mange som titter og det er de nok vant til.

Elegant i sjøen

Elegant i sjøen

På land om kvelden nytes en kald drikk til solnedgangen, senere blir det tromme og danseoppvisning med høy karibisk faktor.

Karibiske rytmer, mange viste sine dansekunster

Karibiske rytmer, mange viste sine dansekunster

Mandag 30. november

Natten har vært urolig på grunn av vind, det høres og merkes godt i båten. Videre til Deshaies går vi langs kysten, det er en fin liten by med kirke. Så godt som alle små steder har en kirke og klokka blir flittig brukt. Første gang kl 06. Like så er det med haner, alle steder har mange haner og de begynner klokka fire! I den fine guideboka ombord står det mange detaljer om alle steder. Her var det anbefalt en frisør til og med. Det kunne passet godt nå, men den var selvfølgelig stengt på mandager.

Kairos ankommer en ny perle i Karibien

Kairos ankommer en ny perle i Karibien

Fortsatt er det veldig varmt og hele laget finner et spisested ved havet med wi-fi. Der sitter vi med nesa i skjermen mens strømmen kommer og går hele kvelden, men god mat får vi servert alikevel.

Å som sola steiker, men ingen klager!

Å som sola steiker, men ingen klager!

Om kvelden blir det vist film på båten. Noen glimt fra mitt GoPro kamera med undervanns sener med fisk og skilpadder, fra fossen vi svømte i og fra båten når vi dro opp den store Doradoen. Morsomt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s