Desember

Juletre er på plass også i Karibien

Juletre er på plass også i Karibien

Tirsdag 1.desember

Rart å skrive desember, se julepynt og høre julemusikk. Det stemmer liksom ikke i disse omgivelsene! Ferden går videre, men vi tar først farvel med Gina og Arild, det er faktisk litt vemodig, så trivelig som vi har hatt det sammen. Kl 07:00 er vi på farten til Antigua og Jolly harbour. Her avsluttes tur II og her startes tur III. En rolig og fin overfart var det og som vanlig innom immigrasjon og fylling av vann og diesel.

Skipper'n sørger for vann og diesel

Skippern sørger for vann og diesel

Trangen til en løpetur melder seg og jeg blir satt i land, mens de andre drar til «byen». «Jeg tar meg nok til båten» sier jeg til skippern i det jeg skvetter i land. Det ble en fin tur på grusveg til en flott strand, men nesten helt mørkt når jeg var tilbake der jeg startet. Jo båten ligger der ute et sted, det visste jeg. Ikke annet å gjøre enn å legge på svøm med joggesko og drikkeflaske i mørket. Tok en pause ved ankerkjettingen til en annen båt og skimtet noe som lignet vår lenger ute. Heldigvis hadde skippern tent topplanternen og litt utelys før de dro. Jeg var ganske glad når jeg så navnet Kairos på skutesiden. Om bord ble det en sjelden ferskvannsdusj, varm mat og kald drikke!

Onsdag 2. desember

Endelig finner jeg en frisør og aldri har jeg vært så kort og så blond! Betalingen var det verre med. Kortet mitt hadde gått ut på dato, og et annet var sperret for USA og omegn kom jeg på. Med et privat lån ble frisøren betalt og med internett fikk jeg i gang iallfall ett kort. Det andre skal forsøkes sendt med noen som kommer på neste tur.

Jørn og jeg tar en dinghy tur og utforsker strendene i omegn, de er veldig fine og det sies det er 365 av dem rundt om på øya. Så er det tid for avskjed med resten av den fine gjengen og kaptein Kjell og jeg er igjen alene på båten.

 

Dinghy tur og medbragt..

Dinghy tur og medbragt..

Dinghy i solnedgang!

Dinghy i solnedgang!

Torsdag 3.

Det blir selvsagt morgenbad, så innkjøp av diverse utstyr og vedlikehold og reparasjon på båten. Før kveldens middag får vi møte en av de nye gjestene, det er Fatemeh, opprinnelig fra Iran, men oppvokst i Norge og «veldig Norsk»!

Fredag 4.

Forflytning til kai inne i havna fordi vi skal ha service på kartrplotter. I tillegg er det rengjøring og klargjøring for ny tur. De to siste gjestene ankommer, det er Selda og Gustav. Alle gjestene har tilhold i Oslo. Vi er nå fem om bord og har god plass. Dessverre får vi ikke igjen rent tøy fra vaskeriet fordi de ikke har vann! Det er allikevel nok rent sengetøy til alle. Det blir en tur på den store finestranda like ved før noen må løpe en tur igjen. Koselig felles middag før vi går om bord. Levende musikk høres i nærheten og jeg må bare gå bort få å få det med. Noe av det jeg savner er musikken, både å høre og å spille. Hilser til dere i Veterankorpset og til CCB (bandet vårt)!

God musikk og alt i reggae takt!

God musikk og alt i reggae takt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s